Livrare și plată – Cost transport

Livrare

Livrarea produselor noastre către dumneavoastră se face prin serviciul de curierat rapid disponibil în ziua comenzii: Fun Curier, Transilvania Post, Urgent Cargus, Dragon Star, Same Day. Termenul de livrare este  maxim de 2-3 zile lucrătoare.  

Dacă produsele comandate nu sunt disponibile la data comenzii, SC BEST PUBLIMEDIA SRL își rezervă dreptul de a nu accepta comanda mărfurilor, astfel încât să nu se încheie nici o tranzactie. Aceasta informează clientul în cel mai scurt timp posibil. Plățile deja efectuate vor fi rambursate clientului imediat în contul din care s-a efectuat plata. 

Cât costă transportul? = 25 RON

Trotinetele, bicicletele, scuterele se livrează conform costurile din comandă, 25 lei, la adresa dumnevoastră. Pentru localități în afara rețelei de curierat, livrarea se face contra unei taxe suplimentare de 1,5 lei pentru 1 km, indiferent de categoria din care face parte produsul.  

Preluare personală în magazinul nostru

Livrarea în magazinul nostru se face gratuit de la sediu. Dacă produsele pe care le-ai comandat sunt pe stoc în magazinul nostru, le poți ridica imediat. Dacă produsele nu sunt pe stoc în magazin când ai înregistrat comanda, te vom anunța prin e-mail sau SMS când acestea vor ajunge în magazin ca să le ridici. Din momentul în care au ajuns, produsele sunt păstrate în magazin timp de 7 zile (cu tot cu ziua în care primești notificarea de ridicare).

Modalități de plată

PLATĂ ONLINE CU CARD BANCAR
Această modalitate de plată permite achitarea comenzii în momentul FINALIZARII COMENZII.

PLATĂ NUMERAR LA SEDIU
Dacă doriți ridicarea produsului de la sediul nostru aveți posibilitatea să o achitați și numerar.

VIRARE ANTICIPATĂ SAU TRANSFER BANCAR
Această modalitate de plată permite achitarea comenzii DUPĂ EMITEREA UNEI FACTURI PROFORME.

RAMBURS
Achitarea la primirea produselor implică un serviciu suplimentar efectuat de firma de curierat CONTRACOST