Vanzarile de trotinete electrice sunt in continua crestere.Serviciile de service si intretinere pentru trotinetele electrice, le oferim atat pentru trotinetele vandute prin magazinul nostru on-linesi off-line e-trotineta.ro, cat si in parteneriat cu alti vanzatori a altor marci.Componentele importante a trotinetelor electrice le avem pe stoc, astfel putem sa oferim un timp scurt de asteptare pentru rezolvarea defectiunilor mentionate de clienti.In cazul in care se intampla ca timpul de reparatie in garantie sa fie mai mare de 5 zile, oferim la schimb o trotineta electrica pentru cei care au cumparat din magazinul nostru.

Cele mai frecvente defectiuni apar la cauciucuri sau pene la roti datorate lipsei de presiune din pneuri sau altor obiecte care pot provoca pene.Costurile pentru astfel de defectiuni pleaca de la 50 lei /roata, in care se includ montarea/demontarea rotii si reparatia camerei.

Varianta optima de reparatie, in special la trotinetele Xiaomi m365, este inlocuirea cu cauciuc plin direct pe janta trotineti electrice.

Franele necesita o intretinere destul de des.Placutele folosite sunt de diferite dimensiuni si forme.Discurile de frana se deformeaza din cauza distantei mici fata de asfalt: fie se lovesc la urcarea si coborarea bordurilor,fie pietrele lovesc discul in timpul deplasarii.

Pentru cei care folosesc ocazional trotineta exista defectiuni care sunt provocate de smulgerea firelor prin agatarea lor la montare sau demontare si pozitionarea in protbagajele masinilor fara sa fie ancorate fix.

Acumulatorii trotinetelor se defcteaza atunci cand utilizarea lor nu este conforma cu indicatiile manualului sau vanzatorului.Descarcarea lor sub tensiune nominala deterioreaza seria din carea fac parte elementii si astfel BMS-ul (battery management system) opreste functionarea intregii baterii ca functie de siguranta.Defectiune datorate ruperii sau scurtcircuitarea mufei de incarcare blocheaza alimentarea trotinei electrice.

Pentru programari sunati la: